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WRITTEN QUESTION TO THE MINISTER FOR TRANSPORT AND TECHNICAL SERVICES BY

DEPUTY G.C.L. BAUDAINS OF ST. CLEMENT
 

ANSWER TO BE TABLED ON TUESDAY 29th JANUARY 2008
 

Question
 
The Motor Traffic (Third Party Insurance) (Jersey) Law, 1948, allows vehicles owned by certain persons (eg
States of Jersey, Parishes and persons who have deposited certain funds with the Accountant-General of the
Supreme Court of England in accordance with section 144(1) of the Road Traffic Act, 1988 of the UK)to be
used without a third party insurance policy.
 
Would the Minister advise the amount that is currently required under that Act?
 
 
Answer
 
The amount currently required to be deposited in accordance with the provisions of section 144(1) of the Road
Traffic Act, 1988 of the United Kingdom is £500,000.
 
 


